مهمترین دلایل کف نکردن قهوه چیست؟

برای اینکه بدانید چرا قهوه کف نمیکند یا از فوم لازم برخوردار نیست برای حل این مشکل در ادامه این مقاله از قهوه خانه همراه ما باشید.

استفاده از قهوه نامناسب

قهوه ترک پس  از اسپرسو دومین روش محبوب درست کردن قهوه به حساب میاد. تمام دوست داران این قهوه هم دنبال این موضوع هستند که قهوشون خامه ای و پر کف باشه. اما در بسیاری مواقع مشاهده می کنیم که نتیجه کار یک قهوه آبکی و بی مزه می باشد که اصلاً رنگ و رویی از قهوه ترک اصیل ندارد.

اولین و مهمترین موردی که باعث کف نکردن قهوه ترک می شود عدم خرید قهوه تازه و مناسب است. درست ترین کار این است که اگر دستگاه آسیاب دارید میکسی از دانه های قهوه خرید کنید و خودتان آنها را آسیاب نمایید.

بررسی حرارت و دمای قهوه

یک نکته ای رو در مورد قهوه ترک بدونید؛ در صورتی که جز افرادی می باشد که خیلی نمی خواهید برای درست کردن قهوه وقت بزارید و آدم عجولی هستید لطفاً این قهوه رو بیخیال شوید.

زمانی که شما قهوه جوش رو روی شعله گاز قرار می دهید در صورتی که دمای زیر آن را بالا ببرید و شعله رو روی درجه زیاد قرار دهید باید فکر کف و خامه قهوه رو بیخیال شوید.

قهوه ترک باید روی حرارت کم و باحوصله تهیه شود و بعد از اینکه قهوه شروع به بالا اومدن و کف کردن کرد آن را از روی حرارت بردارید، یادتان باشد نباید اجازه دهید قهوه شما شروع به جوشیدن کند چون سبب کف نکردن قهوه شما می شود.

زیاد بودن دمای آب

یکی از مواردی که ممکن است خیلی از افراد به آن دقتی نداشته باشند دمای آب قهوه ترک است. ممکن است شنیده باشید که میگن داخل قهوه ترک از یخ استفاده کنید، علت چیست؟

باید بدانید که زمانی که شما از یک قطعه یخ در قهوه ترک استفاده نمایید و یا اینکه دمای آب ابتدایی که برای درست کردن قهوه انتخاب می کنید، خیلی پایین باشد باعث می شود که قهوه دیرتر به حالت جوش برسد و به صورت ناخودآگاه قوام و کف بیشتری داشته باشد.

بعد کف نکردن قهوه ترک شما به دمای آبی که برای درست کردن استفاده میکنید بسیار وابسته بوده و باید سعی کنید که سردترین دمای ممکن را برای آب داشته باشید.

فایده قهوهعلل کف نداشتن قهوه اسپرسو

اکنون در صورتی که تلاش کرده اید در خانه اسپرسو درست کنید و می پرسید چرا اسپرسو شما کف ندارد ، همراه ما باشید؛

برخی اوقات هم این بدان معناست که شما نیاز به تمرین بیشتری دارید.

کرم یک کَف یا فوم برنزه یا قهوه ای مایل به قرمز می باشد که روی یک شات اسپرسو جای دارد.

حتما بخوانید:   جلوگیری از ریزش مو با قهوه + آموزش چند ماسک مو قهوه

در سطح ویژه یا علمی تر ، کرم حباب های کوچکی از دی اکسید کربن در ترکیبات قهوه می باشد.

فشار به وجود آمده در قهوه اسپرسو تا حدی آب را تجزیه می نماید و در نهایت این حباب های کوچک ایجاد می شود.

در ادامه سایر عوامل مهم رو براتون قرار دادیم که میتونید چک کنید:

ممکن است مهمترین دلیل نحوه اسیاب کردن باشد.

فشرده شدن قهوه تون که باید ۲۰ کیلو فشارش بدید.

فشار آب دستگاه گاها تا ۹ بار ۹ اتمسفر قرار میگیره.

دمای آب شما باید حدود ۲۰۰ درجه فارنهایت باشه و فیلتر پورتافیلتر شما نباید آنقدر سرد باشد که روی این امر اثرات بسیاری بگذارد.

شماره آسیاب اسپرسو چون در دستگاه ها متفاوته پس در صورتی که از دستگاه کم استفاده میکنید وقتی میخواید کار کنید، بزارید چند ثانیه آب بره و فشارش گرفته بشه تا قهوه تون رو نسوزونه و بعدش استفاده نمایید.

افزون بر این در صورتی که قهوه شما کهنه می باشد (بیشتر از چند هفته قبل برشته شده است) ، در این صورت تهیه کرم یا کف بسیار دشوارتر است.

یا در صورتی که دانه های قهوه شما در ۴۸ ساعت گذشته بو داده بودند ، ممکن است برای تهیه کرم هم مشکل داشته باشید.

چک کنید که آیا قهوه ای که استفاده می کنید بین ۲ تا ۲۱ روز از تاریخ برشته شدن گذشته است یا نه!

منبع: قهوه خانه

ممکن است شما دوست داشته باشید