راهنمای واردات قهوه به ایران

یکی از بهترین و معروف ترین قهوه هایی که به ایران وارد می‌شود قهوه ترک است. که از زمان های قدیم معروفیت بسیار زیادی پیدا کرده است. این قهوه به تمامی مناطق خاورمیانه واردات میشود. و همچنین به خاطر عطر و طعم خیلی خوبی که به نسبت قهوه‌ای دیگر دارد بیشتر مردم از آن استفاده می‌کنند. واردات قهوه به ایران رواج بسیار زیادی یافته است و باعث شده است که بیشتر مردم کار واردات قهوه ایران را انجام دهند. اما این کار سختی‌های خود را دارد و قطعاً نیاز به تجربه و مشورت زیادی می باشد. کوچکترین اشتباه همه سرمایه شما را به خطر می‌اندازد. در ادامه مقاله راهنمای واردات قهوه به ایران همراه ما باشید.

جالب است بدانید واردات قهوه از کشور ترکیه با توجه به ریسک و چالش هایی که دارد سود بسیار زیادی خواهد داشت. از مهمترین کشورهای دیگری که واردات جالب است بدانید واردات قهوه از کشور ترکیه با توجه به ریسک و چالش هایی که دارد سود بسیار زیادی خواهد داشت. از مهمترین کشورهای دیگری که واردات قهوه را انجام می دهند می توان به هند و امارات متحده عربی اشاره کرد. اما متاسفانه هیچ کدوم از قهوه های این کشورها، کیفیتی همانند قهوه های کشور ترکیه را ندارد. و این کیفیت بسیار بالا باعث شده است که واردات قهوه در کشور ترکیه رتبه اول را داشته باشد و همه ی مردم از آن استفاده کنند. جالب است که بدانید روش تهیه قهوه در کشورهای مختلف متفاوت می باشد و این کار باعث عوض شدن طعم قهوه خواهد شد. اما باز هم قهوه ترک طرفدار فراوانی نزد مردم دارد. و یکی از معروف ترین نوشیدنی های جهان محسوب می شود.

کشورهای صادر کننده قهوه

برزیل یکی از کشورهای بزرگی است که صادرات قهوه را انجام میدهد. قهوه در این کشور به عنوان یک کالای اقتصادی محسوب می شود. بیش از چندین هزار مزرعه قهوه در برزیل وجود دارد. صادرات قهوه برای این کشور سود بسیار زیادی داشت. قهوه برای اولین بار توسط فرانسوی ها وارد برزیل شد امروزه برزیل۵۸ میلیون کیسه ۶۰ کیلویی از قهوه را صادر می کند. پس می‌توان گفت قهوه نقش بسیار مهمی در اقتصاد و سرمایه‌های برزیل دارد.

دومین کشور بعد از برزیل ویتنام است که بخش بزرگی از صادرات قهوه را انجام میدهد قهوه های ویتنام از نوع روبوستا هستند که این دانه ها طعم خیلی خیلی تلخ داری دارند. کشور بعدی کلمبیا است با استفاده و کمک یک کمپین تبلیغاتی صادرات قهوه را آغاز کردند. مصرف قهوه در این کشور بسیار بالا می باشد. هر سال حدود ۱۴ میلیون کیسه ۶۰ کیلویی قهوه را صادر میکند.

اندونزی یکی دیگر از کشورهایی است که به دلیل مناسب بودن موقعیت و آب و هوای آن توانسته مزرعه های قهوه داشته باشد و آن را صادر کند و رتبه سوم را داشته باشد. چیزی حدود ۲ میلیون از زمین های اندونزی برای کشت قهوه کاربرد دارد. کشور اندونزی حدود ۱۰ میلیون کیسه ۶۰ کیلویی قهوه روبوستا را صادر می کند. همچنین در صادرات خود از قهوه عربیکا هم استفاده می‌کند. اتیوپی هم یکی از کشورهایی است که صادرات قهوه را با سود بالا انجام می دهد این کشور جز بزرگترین تولید کننده قهوه در آفریقا محسوب می شود. هر ساله چیزی حدود ۷ میلیون کیسه ۶۰ کیلوگرمی را صادر می کند. بهترین آب و هوا برای کشت کاکائو و قهوه را دارا می باشد. بزرگترین صادرات در ترکیه به قهوه اختصاص دارد. قهوه ترکی معروفیت جهانی یافته است. در ایران انواع قهوه کشورهای مختلف وجود دارد. این قهوه ها به صورت بسته بندی های ۲۵ کیلوگرمی وارد کشور می شود.

حتما بخوانید:   انواع قهوه جوش چیست؟

صادرات قهوه در کشور کنیا هم انجام میشود. البته این قهوه تفاوت زیادی در طعم خود دارد. قهوه های عربیکا و روبوستا طرفداران خود را دارند. و فروش بالایی را شامل می شوند.

واردات قهوه و ترخیص از گمرک

قهوه عربیکا جزء برترین قهوه های وارداتی محسوب می شود. واردات قهوه از ترکیه هر ساله قوانین جدیدی را دارد. این موارد به میزان کافئین، تعداد، نوع بسته‌بندی، کوبیده شدن یا نشدن آن بستگی دارد. حتما باید از تعرفه بروز آن اطلاعات داشته باشید. برای ترخیص قهوه های وارداتی از گمرک به ایران تجربه های متفاوتی وجود دارد. اما حتما به یاد داشته باشید که باید به طور کامل مدارک خود را به همراه داشته باشید و همچنین انواع مجوزها، ضمانت، فاکتور حمل و نقل، فاکتور خرید و یا پشتوانه ای مثل شرکت بازرگانی بسیار شناخته شده.به شما در ترخیص آسان اجناس از گمرک کمک خواهد کرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید